2020 was voor Natuurpunt Dilbeek een jaar, dat we niet gauw zullen vergeten. Bijna al onze publieksactiviteiten vielen weg door het vermaledijde coronavirus. Ook Marc, onze vriend en voorzitter, ontviel ons. Eind augustus gaf hij nog een prachtige vleermuizenpresentatie, helemaal coronaproof. Eind september wandelden we samen een beetje verweesd in de Wolfsputten, Marcs erfenis voor onze gemeente. Door de inzet van vele vrijwilligers kregen we ons natuurbeheer toch voor mekaar en groeide onze vereniging als nooit tevoren. Dank hiervoor!

Voor 2021 wensen wij u minder corona en meer natuur toe. Met een boeiende cursus vogels kijken, de aanleg van een nieuw bos, de start van een natuurbeheerteam en in het bijzonder met de organisatie met een cursus natuurgids heeft Natuurpunt Dilbeek dit voorjaar voor elk wat wils bedacht. Doe mee!


Natuurbeheer Ter Pede: zaterdag 27 februari 2021 – 10 tot 16u

In coronatijden is niets zo fijn als eens buiten komen om in de natuur de handen uit de mouwen te steken.

Dit jaar starten we een heus natuurbeheerteam op en waar kan dat beter dan in ons natuurreservaat Ter Pede met clublokaal, nabij het Pedeviaduct in Itterbeek en bereikbaar via de Roomstraat (rechtover nr. 186).

Corona-proof natuurbeheer is mogelijk, wanneer we ons aan enkele regels houden.

  • vooraf inschrijven is verplicht (via info@natuurpunt-dilbeek.be of 0495/77.65.27).
  • dragen van een mondmasker is verplicht.
  • we werken in groepjes van vier (breng dus je vrienden mee).
  • vermeld bij inschrijving je telefoonnummer en je voorkeur: voormiddag (10-12u) of namiddag (14-16u).

Graag tot dan!

-->
 
Volgende activiteiten:
06-03-2021
Cursus Natuurgids
Meer info...
28-03-2021
Natuurwandeling Wolfsputten
Meer info...